100 хил. евро за двустаен имот във Варна. Няколко купувачи се

...
100 хил. евро за двустаен имот във Варна. Няколко купувачи се
Коментари Харесай

Търсят ни 100 хил. евро за двустаен имот във Варна

100 хиляди евро за двустаен парцел във Варна. Няколко купувачи се борят за един парцел.

Във Варна най-търсено е новото строителство с ревю към морето.

В момента пазарът на парцели във Варна е в обстановка, която специалистите назовават “пазар на продавача ". За едно жилище има няколко купувачи, които са склонни да платят цената, обясниха брокери на парцели. Това поддържа високи цените на парцелите, написа " Труд ".

“Очакванията ни са в идващите месеци да има леко задържане на обстановката и да навлезем в по този начин нареченото “плато ", в което да се изравнят продавачите и купувачите. Това ще даде опция на купувачите за по-добри покупко-продажби ", обясниха брокери от Варна.

В морската столица брокерите регистрират растеж на продадените жилища за инвестиция. “Ако става въпрос за живеене, търсят парцел с две или три спални, а в случай че става въпрос за инвестиция, най-търсеният апартамент остава двустайният, тъй като е най-ликвиден. Тоест, когато решиш можеш най-бързо да го продадеш ", изясняват брокери.

Затова при новото строителство доминират двустайните жилища. Повече от половината нови жилища във Варна са двустайни, следвани от тристайните, а най-нисък е делът на тези с шест и повече стаи. Цените на двустайните жилища във Варна са над 100 хиляди евро. Купувачите избират новото строителство. Най-голямо е търсенето на жилища наоколо до морската градина във Варна, преимущество е апартаментът да има аспект към морето.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР